Kaptalantoti.hu
Elérhetőségek

Önkormányzat:
8283 Káptalantóti
Petőfi u. 48.
Tel.: 87/471-125

email: onkormanyzat@kaptalantoti.hu
honlap: www.kaptalantoti.hu

Polgármester:
Csom Károlyné

Alpolgármester:
Ángyán Zoltán

A polgármester minden héten csütörtökön 14.00 - 15.00 óra között tart fogadóórát.

Webmester:

Balogh Gábor
email: bgabor@kaptalantoti.hu


Magyar falu program

MFP_logo_150

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

 Képviselő-testületi és OIT ülések 2019.
Balogh József - 2019. február 19. kedd | Hozzászólás: 0
HVI határozat 2019 Káptalantóti.pdf
Írta: Balogh József - 2019. február 11. hétfőFodrász üzlet bérbeadása
Írta: Balogh József - 2019. január 07. hétfőKáptalantóti Község Önkormányzata - BÉRBEADÁS  - útján történő hasznosításra meghirdeti a Káptalantóti, Petőfi u. 48. szám alatti 30 m2-es helyiséget
- fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr -
lakossági szolgáltatás tevékenységre.

További információ a következő telefonszámokon:                                                 
                                           87/471-125                                                 
06/30 657 6307


Káptalantóti Közösségi Ház energetikai korszerűsítése
Írta: Balogh Gábor - 2018. november 30. péntek

szechenyi2020_logo_400
Sajtóközlemény

Káptalantóti Közösségi Ház energetikai korszerűsítése

2018. november 30.

Az Önkormányzat tulajdonában lévő Káptalantóti település Badacsonyi utca 7. számú ingatlanon meglévő többcélú közösségi ház energetikai korszerűsítésére kerül sor. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, 16,71 millió Ft európai uniós támogatás segítségével. A projekt teljes költsége 48 millió Ft, mely 100%-ban támogatásból finanszírozott.

Az Önkormányzat tulajdonában lévő Káptalantóti település 225 helyrajzi számú telkén meglévő többcélú közösségi ház energetikai korszerűsítésére kerül sor. A fejlesztés során az épület határoló szerkezeteinek szigetelése és nyílászáróinka cseréje történik meg. Tekintettel az elavult elektromos hálózatra, a projekt keretében ez is cserére kerül. Az épületben a födémet szigeteljük. Az épületben a "szociális blokk" teljes mértékben átalakul, új akadálymentes WC lesz kialakítva és a fűtéskorszerűsítés részeként egy új kazánhelyiség is készül. Az akadálymentes megközelítés biztosítása érdekében a meglévő (nem megfelelő) helyett új előlépcső és a helyi terepviszonyokhoz igazodva egy új 5%-os lejtésű többkarú rampa lett tervezve. A tervezett átalakítás az épület befoglaló méretét nem változtatja meg, tartószerkezeti rendszerét nem érinti, ezért építési engedély nélkül végezhető tevékenység.

Sajtóközlemény
 
Káptalantóti Közösségi Ház energetikai korszerűsítése
 
2019. szeptember 30.
 
 

 Káptalantóti Község Önkormányzatának a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén
belül az Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése (TOP-3.2.1-16) című pályázati felhívás
keretében megvalósuló Káptalantóti Közösségi Ház energetikai korszerűsítése című, TOP-3.2.1-16-
VE1-2017-00007 azonosító számú pályázata idén ősszel sikeresen befejeződött.
 

 
A  fejlesztés célja az Önkormányzat  tulajdonában  lévő, 225 helyrajzi számú  telken meglévő,  többcélú közösségi ház energetikai korszerűsítése volt.  
Az ingatlan energiahatékonyságot célzó felújítása során megtörtént az épület határoló szerkezeteinek szigetelése és nyílászáróinak cseréje, a födém szigetelése, valamint, tekintettel az elavult elektromos hálózatra, a projekt keretében ez is cserére került.
Az  épületben  a szociális  blokk teljes  mértékben  átalakult,  új  akadálymentes  mellékhelyiség  lett
kialakítva és a fűtéskorszerűsítés részeként egy új kazánhelyiség is készült.
Az  akadálymentes  megközelítés  biztosítása  érdekében  új  előlépcső  és  a  helyi terepviszonyokhoz igazodva egy új, 5%-os lejtésű többkarú rámpa lett tervezve és kialakítva.
 
 
A pályázat azonosító száma: TOP-3.2.1-16-VE1-2017-00007
A szerződött támogatás összege: 48.000.000 Ft, melyből  
  az uniós társfinanszírozás összege: 40.799.998 Ft (85 %)
  a hazai társfinanszírozás összege: 7.200.002 Ft (15 %)
A projekt összköltsége: 48.023.347 Ft
A támogatás mértéke: 100 %
Fizikai befejezés: 2019. szeptember 30.
 
 
KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT!
 Önkormányzati elektronikus ügyintézés
Írta: Balogh József - 2018. július 05. csütörtök

AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA

 
Az Önkormányzati Hivatali Portál (továbbiakban: Portál) az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne.

A weboldal a következő internetes címen érhető el: https://ohp-20.asp.lgov.hu/kereses

A Portál az önkormányzati ASP rendszert igénybe vevő önkormányzatok természetes személy és jogi személy ügyfelei számára egyaránt lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére.

Igénybe vehető elektronikus ügyintézési szolgáltatások
Adóegyenleg lekérdezés
Az ügyfél lekérheti adott településhez tartozó helyi adó egyenlegét. Az egyenleg lekérdezéséhez a felhasználónak a Ügyfélkapus azonosítás (továbbiakban: KAÜ) után meg kell adnia az adóazonosító jelét, vagy adószámát is. Azonosítás után a felhasználó lekérdezheti az adott adott önkormányzati adóhatóságnál fennálló személyes adóegyenlegét, vagy képviseleti joggal felruházott személyként azon (természetes vagy jogi) személyek egyenlegét, amelyekkel kapcsolatban az önkormányzatnál jogosult eljárni.

Ügykövetés
A bejelentkezett felhasználók lekérdezhetik az általuk az ASP Önkormányzati Hivatali Portál felületén elektronikusan indított helyi önkormányzati ügyek státuszát is. Az alkalmazás lehetőséget biztosít az ügyfelek számára az ügyintézési folyamat interneten keresztüli nyomon követésére.

Ügyindítás
Az ügyindítás egy elektronikus űrlap benyújtását jelenti. A település és az ügy kiválasztása után az űrlapkitöltő alkalmazás segítségével az ügyfél kitölti az űrlapot, majd beküldi a települési önkormányzat hivatali tárhelyére. A címzett önkormányzat iratkezelője érkezteti a benyújtott űrlapot és iktatás után bekerül a megfelelő szakrendszerbe vagy eljut az ügyintézőhöz. Jelenleg az önkormányzat adó, ipar-, és kereskedelmi, hagyatéki leltár, birtokvédelmi, anyakönyvi és szociális ügyei támogatottak szakrendszeri fejlesztésekkel az önkormányzati ASP rendszeren keresztül, de az ún. e-Papír szolgáltatás segítségével bármilyen ezen kívüli ügy elektronikusan indítható. Az ügyindítás bejelentkezéshez és regisztrációhoz kötött szolgáltatás, ennek hiányában az űrlap legfeljebb csak nyomtatható és papír alapon nyújtható be.

Regisztráció, a szolgáltatás igénybevétele
A Portál bárki számára elérhető, egyes funkciók szabadon használhatók, más funkciók azonban regisztrációhoz kötöttek. Az azonosítás a KAÜ igénybevételével történik. Az első belépéskor létrejön az ASP elektronikus ügyfél személyes fiókja, amelyben személyre szabott beállítások és adatok adhatók meg. Ezek később módosíthatóak. Az ASP központ ügyféloldali szolgáltatásai a Portálon keresztül vehetők igénybe. Az ügyfeleknek ki kell választaniuk, hogy melyik, az ASP központhoz csatlakozott településen szeretnének ügyet intézni, ezután vehetik igénybe az ASP szakrendszerek kínálta ügyintézési lehetőségeket. Az ügyfelek számára nyújtott ügyintézési szolgáltatások köre településenként eltérhet. Figyelem! A KAÜ azonosítással elérhető felületen a munkamenet eltér az eddig megszokottól. A munkamenet a bejelentkezéstől számított inaktivitási időt veszi figyelembe (30 perc). A KAÜ munkamenet élettartama azonban ennél jóval hosszabb, a bejelentkezéstől számítva 240 perc, aktivitástól, azaz az oldalon végzett tevékenységtől függetlenül. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön bejelentkezett, és 30 perce nem végez semmilyen műveletet az oldalon, de a KAÜ 240 perces élettartam még nem járt le, a rendszer ugyan figyelmezteti Önt a munkamenet lejártára, de munkáját a 30 perc leteltével anélkül folytathatja, hogy ismételten meg kellene adnia az azonosítóit. Amennyiben az Ön bejelentkezése óta már eltelt 240 perc, abban az esetben, tevékenységének folytatásához - a rendszer újbóli azonosítást kér. Fentiek miatt felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben nem kívánja tovább használni a szolgáltatást, - adatainak biztonsága védelmében, ne a böngészőablakot zárja be, hanem mindig kattintson Kijelentkezés gombra.


Oldal:   <<        >>  
Archívum
Földhivatal 2018 évi határszemle végrehajtása Balogh József @ (2018.05.25.) (Önkormányzati hírek)
Közérdekű közlemények Balogh József @ (2018.05.25.) (Közérdekű közlemények)
Szabályzatok Balogh József @ (2018.04.19.) (Szabályzatok)
Pályázatok, Közbeszerzés Balogh József @ (2018.03.29.) (Önkormányzati hírek)
Települési értéktár Balogh József @ (2018.01.29.) (Települési értéktár)
Képviselő-testületi ülések 2018. Balogh József @ (2018.01.28.) (Képviselő-testületi ülések 2018)
Meghívó ravatalozó felszentelésére Balogh József @ (2017.09.05.) (Önkormányzati hírek)
Osztálytalálkozó Balogh József @ (2017.08.02.) (Egyéb)
Nyilvántartások Balogh József @ (2017.07.29.) (Egyéb)
Aratóverseny 2017. Balogh József @ (2017.06.30.) (Önkormányzati hírek)
Németh István kérése Balogh József @ (2017.06.28.) (Egyéb)
Falunapi programok Balogh József @ (2017.06.20.) (Egyéb)
FALUNAPI MEGHÍVÓ 2017. Balogh József @ (2017.06.12.) (Egyéb)
Waldorf baba varró tanfolyam Balogh József @ (2017.03.27.) (Önkormányzati hírek)

Dátum és idő
 

Egyéb hírek

Legfrissebb

Oldal létrehozási idõ: 0.1831 másodperc, 0.0741 lekérdezési idõ.