Kaptalantoti.hu
Elérhetőségek

Önkormányzat:
8283 Káptalantóti
Petőfi u. 48.
Tel.: 87/471-125

email: onkormanyzat@kaptalantoti.hu
honlap: www.kaptalantoti.hu

Polgármester:
Csom Károlyné

Alpolgármester:
Ángyán Zoltán

A polgármester minden héten csütörtökön 14.00 - 15.00 óra között tart fogadóórát.

Webmester:

Balogh Gábor
email: bgabor@kaptalantoti.hu


Magyar falu program

MFP_logo_150

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

Vendégkönyv
Írás a vendégkönyvbe

Nagyné Szabó Cecília
Ezúton is szeretnénk megköszönni az Önkormányzatnak, azt a figyelmességet mellyel nagyon kellemes meglepetést okoztak. 95. születésnap kevés embernek adatik meg, s ha valakit ebből az alkalomból családja mellett még szülőfalujának, lakóhelyének önkormányzata is felköszönt igazán megtisztelő. Köszönetünket fejezzük ki Csom Károlyné Polgármester Asszonynak, Bakó Dezső és Karácsony József Önkormányzati Képviselőnek, hogy az Önkormányzat nevében otthonomban nagy meglepetést okozva virággal és ajándékkal felköszöntöttek. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk, s reméljük, hogy még sokan megérnek ilyen szép hosszú életet a faluban, hogy ezt az igazán szép gesztust minél többször megismételhessék.
Köszönettel: Szabó Gézáné és családja
2014. május 30. péntek


Zoltánfi Zoltán
Üdvözleten küldöm minden Kedves Káptalantóti lakónak ,bebírónak és vendégnek !Hosszú évek után is megmelengeti a lelkemet az emlékezés azokra az időkre ,mikor együtt dolgoztunk a rendszerváltás idején és azt követően a faluért,a kultúrházért a saját önkormányzatért ,egymásért.Igaz az élet távolabb sodort de gyermekeim szülőhelye és a sok élmény a mai napig elevenen él bennem és Kívánok nagyon sok sikert és bölcs gondolatokat no meg jó szándékot a további szép harmonikus fejlődésért.Zoltánfi Zoltán (a Badacsonyi utca 20 ból ,a régi kultúros)
2012. szeptember 10. hétfő


Hebling Lászlóné
A hétvégén otthon jártam, és kilátogattam a temetőbe szeretteim sírjához ,nagyon jó volt látni hogy milyen gondozott ,tiszta a sírkert.Az utak föl gereblyézve,sehol egy szemét ,láttam hogy körbe kerítették az egészet,így a vadak nem tudnak bejárni és lelegelni a virágokat. A falun is látszik a szerető gondos kezek nyoma,csak gratulálni tudok az Önkormányzatnak ,és további jó munkát kívánni.
Egy apró megjegyzés:a bejárathoz közel egy kisebb szemetes kihelyezése.(a temetőben)

Üdvözlettel.Hebling lászlóné Zsuzsa
2012. szeptember 10. hétfő


Balogh Gábor
Kedves Szilvia!

Mégegyszer köszönöm az észrevételét, illetve mégegyszer szeretném elmondani, hogy ezen problémák megvitatására NEM a vendégkönyv a megfelelő kommunikációs csatorna! Kérem vegye fel a kapcsolatot az önkormányzattal az onkorm.kaptalantoti(kukac)vazsonykom.hu e-mail címen vagy a 87/471-125 telefonszámon! Személy szerint én a legkevésbe sem vagyok kompetens témában, csak a honlapot tartom karban szabadidőmben.

Üdvözlettel,
Balogh Gábor
2011. december 04. vasárnap


szilvia
Tisztelt Balog úr.
Olvastam az írását. Azt szeretném meg kérdezni, hogy minek van a vadász társaság?
Éppen csak nem az udvarainkba élnek a vadak! A szemétre annyit 12 évi kérés-se
tette ki a tilalmi táblát, indok: nincs rá fedezett. Helyette az önkormányzat nevébe
N-Gy úr is hordta a szemetet és a hason szőrű
kollégái is.
Tisztelettel: Szilvia.
2011. december 03. szombat


Balogh Gábor
Kedves Látogató!

Köszönjük az észrevételeit a szemeteléssel kapcsolatban. Előző, azóta törölt bejegyzését még a megjelenéskor továbbítottuk az Önkormányzat felé. Úgy érzem az ilyen jellegű hozzászólásoknak nem itt van a helye, sokkal inkább hatékonyabb lenne az illetékesekhez fordulni, minthogy név nélkül a vendégkönyvbe panaszkodni más látogatóknak.

Kérem vegye fel a kapcsolatot az Önkormányzattal és mondja el nekik, hogy ki, hol és mikor hivatkozott arra, hogy akár Önkormányzati engedéllyel, akár más engedélyével rakhat le hulladékot falu bel- vagy külterületén. Az Önkormányzat elérhetőségeit a bal oldalon találhatja meg. Egy megjegyzés még előző hozzászólásához: természetbarátként illene tudnia, hogy a falu környékén sok vadállat él, amelyeknek joguk van emberi széklethez hasonló ürüléket produkálni, ahol csak szeretnének. Ez ellen sajnos senki nem tud tenni semmit.

Amit ön leírt, az sajnos nem egyedi eset, más települések környékén is nagyon sok szemétkupaccal lehet találkozni. Ezek ellen szervezett, kétkezű munkával lehet tenni, szemétszállító cég bevonásával. Személyes tapasztalatom alapján a szemétszállító cégek készségesen segítenek az ilyen jellegű problémákban akár csak egy gyűjtőkonténer kihelyezésével a gyűjtés idejére, illetve annak elszállításával a munka után. Nem hiszem, hogy egy ilyen kezdeményezés lebonyolításában ne segítene aktívan az Önkormányzat.

Tisztelettel,
Balogh Gábor
Webmester

Kívánsága szerint íme az előző bejegyzése:

Tisztelt Tótiak és Látogatók!

Örömmel látom, hogy mindenki hogy meg van elégedve Tóti tisztaságával és rózsás gyöngyszem mivoltával. De ezek szerint az orruknál tovább nem látnak, hiszen, ha körbemennének, például: patakpart mentén (nem a kiépített részeken, hanem a templom fölött a mederben) vagy a hegybe vezető úton, stb.: láthatnák szép kupacokban a szemetet, sittet, háztartási hulladékot vagy éppen emberi ürülék maradványokat. Ezzel persze senki sem dicsekszik, főleg az nem akire a szemetelő emberek előszeretettel hivatkoznak, hogy az ő engedélyével teszik mindezt. Mikor lesz ennek vége?, hogy mondható legyen ez egy tiszta falu! Aki nem hiszi az ne a falu közepét nézegesse járja körbe, ha valóban annyira szereti ezt a települést!
2011. október 22. szombat


Cenzura, felszólalás az igazságosság mellett
Szégyelljék magukat tisztelt cenzúrázó település vezetés!!! Hogy gondolják, hogy csak úgy önkényesen letörölnek egy hozzászólást? Haladéktalanul állítsák vissza az eredeti állapotot!! Már nem a kommunizmusban élünk, hogy csak a maguknak tetsző és magukat istenítő beszédet és szöveget lehet közzétenni. Ideje lenne, ha elfogadnák a kritikát és átlépnének a 21. századba, ahol tudomásom szerint SZÓLÁSSZABADSÁG van. Nem tetszik az igazság ugye. Mi lesz a következő? földesúri szokás szerint intézik?? továbbra is! Szemét van Tóti körül és ezt tudja mindenki, maga a vezetés is, hiszen hosszú idő óta hordatja a határba és ezek után még megvannak magukkal elégedve, ha nem tudnák ezt hívják álszentségnek, ideje lenne ezeknek az embereknek elmenni a templomba és meggyónni bűneiket!!!!! És ezeknek az embereknek ideje lenne bocsánatot kérni gyerekeiktől és azok gyerekeitől és elmondani, hogy valójában milyen hagyatékot hagynak hátra rájuk: szemetet a falu határában.
2011. október 14. péntek


Balogh Eszter
Lakcímkártyámon két település szerepel: egy kis falu, Káptalantóti és egy nagyváros, Győr.
Bár utóbbi helyen sokkal több időt töltök, de mindig örömmel látogatok haza erre a gyönyörű környékre. Büszkeséggel tölt el, amikor mesélek a győri ismerőseimnek a faluról, ahol felnőttem, hiszen sokan még nem is hallottak róla. Egyik munkatársam a környéken járt, és azt mondta, nyerjem meg a lottó ötöst és költözzek haza, mert ez valami csodálatos! Bárcsak megtehetném! Ne mintha nem szeretném Győrt, de nem lehet a kettőt összehasonlítani. Mindegyik másért jó és szép.
2011. szeptember 07. szerda


Peter
Nice guestbook friend... congratulations!!!
2011. augusztus 05. péntek


Bozsó Roland
Kedves Káptalantóti lakosok!

Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertyafénynél még a csillag is táncol.


Áldott, békés Karácsonyi ünnepeket!
2010. december 23. csütörtökOldal: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9


Dátum és idő
 

Egyéb hírek

Legfrissebb

Oldal létrehozási idõ: 0.1215 másodperc, 0.0215 lekérdezési idõ.