Kaptalantoti.hu
Elérhetőségek

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

LOMTALANÍTÁS
Írta: Balogh József - 2015. május 18. hétfő

LOMTALANÍTÁS!!  2015 jun 1. hétfő
   
Tisztelt Polgárok!   Társaságunk, az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. ez évben is térítésmentesen gondoskodik a nagydarabos hulladék szervezett gyűjtéséről és elszállításáról. Ettől az évtől lehetőség van az az elektronikai hulladékok gyűjtésére is a Fe-Group Invest Zrt.-vel együttműködve.  

A lomtalanításkor lerakható hulladékok:    
bútorok (asztalok, székek, szekrények, matracok), fából készült használati tárgyak     szőnyegek, textil, ruhanemű   műanyag padlók, kerti bútorok, elhasznált kerti medencék, nagydarabos műanyag játékok   kizárólag személygépkocsi, kerékpár, motorkerékpár gumiabroncsok.  

TILOS elhelyezni a lomtalanító konténerbe:
   
vegyes települési hulladék, tehergépjármű és munkagép gumiabroncsok   zöldhulladék     háztartási elektronikai hulladékok, veszélyes hulladékok (festékek, higítók, vegyszerek, fénycsövek, elemek, akkumulátorok)    inert hulladékok (építési törmelék, bontásból származó anyagok, csempe)    szelektíven gyűjthető üveg, műanyag, papír hulladékok  
A gyűjtőpontokon leadható hulladékok:   
háztartási kis-és nagygépek  távközlési berendezések  számítástechnikai, szórakoztató elektronikai cikkek elektromos barkácsgépek, sportfelszerelések   világítótestek, akkumulátorok, elemek  
A gyűjtés napján mindenki elviheti a hozzá legközelebb eső gyűjtőhelyre a háztartásában feleslegessé vált eszközöket, bútorokat, a működésképtelenné vált, vagy használaton kívüli ép, sérülésmentes, árammal, elemmel vagy akkumulátorral működő eszközeit.   Kérjük, hogy éljenek a lehetőséggel és vegyék igénybe a szolgáltatást, mert az elektronikai hulladékokat a későbbi lomtalanítás alkalmával már nem áll módunkban átvenni és elszállítani.  
Tegyünk közösen környezetünk tisztaságáért, fontosnak tartva, hogy ezek a hulladékok ne erdőbe, árokpartra, hanem megfelelően ártalmatlanításra kerüljenek!                                      

Ficsor Elza
   ügyvezető  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Dátum és idő
 

Egyéb hírek

Egyéb hírek

Legfrissebb

Oldal létrehozási idõ: 0.0894 másodperc, 0.0100 lekérdezési idõ.